Rain Bird magneetventiel

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

Een Rain Bird magneetventiel is een onmisbaar onderdeel van uw beregeningsinstallatie. Het reguleert namelijk de watertoevoer naar de verschillende onderdelen van de installatie, waardoor uw tuin op de gewenste locatie van water wordt voorzien. Een Rain Bird magneetventiel is uitermate geschikt voor een grote tuin of zelfs een sportveld door de relatief hoge afgifte van water. Bestel het door u gewenste magneetventiel nu in onze webshop.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Een Rain Bird magneetventiel en andere benodigdheden voor uw installatie

Beregeningtotaal.nl is een onderdeel van Van de Camp Beregening, een familiebedrijf uit Geffen met meer dan 50 jaar ervaring in de branche. Wij beschikken hierdoor over een uitgebreide collectie aan kwalitatieve producten en ruime kennis over deze producten. Weet u niet welk magneetventiel van Rain Bird u het best aan kunt schaffen voor uw toepassing? Wij voorzien u graag van gedegen advies, zodat u zeker het juiste product aanschaft. Dit geldt ook voor alle producten in onze webshop, zoals:

 

Geniet van snelle levering

Wij hebben de meeste producten in ons uitgebreide assortiment op voorraad in Geffen, waardoor we uw bestelling over het algemeen binnen een aantal dagen leveren. Bent u geïnteresseerd in een Rain Bird magneetventiel? Bestel deze dan direct in onze webshop. Wilt u meer weten over ons? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-57500852, door een e-mail te sturen naar informatie@beregeningtotaal.nl of door ons contactformulier in te vullen.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.