DAB pompbesturing

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

DAB pompbesturing is in staat om uw pomp automatisch in of uit te schakelen op basis van de waterbehoeften van uw pomp. U beschermt uw pomp hiermee tegen drooglopen, een groot gevaar voor de levensduur van de pomp. Deze kan hierdoor namelijk vervormen en beschadigen door de trillingen die ontstaan. DAB pompbesturing is dus essentieel wanneer u een pomp installeert. Bestel nu bij Beregeningtotaal.nl uit Geffen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

DAB pompbesturing en andere artikelen voor uw beregeningsinstallatie

Wij zijn een totaalleverancier van alle benodigdheden voor uw beregeningsinstallatie. U bestelt met een gerust hart bij ons, want wij zijn een onderdeel van Van de Camp Beregening. Een familiebedrijf uit Geffen met meer dan 50 jaar ervaring. Wij weten welke producten de allerbeste zijn, omdat we deze ook zelf gebruiken. U vindt bij ons dan ook een ruime collectie aan kwalitatieve producten, waaronder DAB pompbesturing, maar ook andere producten van dit hoogstaande merk, zoals:

 

 

Vraag gerust om advies

Heeft u behoefte aan advies, omdat u niet zeker weet welke pompen en DAB pompbesturing u het best aan kunt schaffen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-57500852 of door een e-mail te sturen naar informatie@beregeningtotaal.nl. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden en over onze dienstverlening.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.