Over ons

Beregeningtotaal.nl is de webshop van Van de Camp Beregening te Geffen, een 50 jaar oud familiebedrijf dat zich vooral richt op de aanleg en onderhoud van beregeningsapparatuur en installaties in de regio Oss/ 's-Hertogenbosch. U kunt zich voorstellen dat deze 50 jaar van grote impact is op de opgebouwde kennis.

Waar van de Camp als tuinberegeningsexpert met name bekend is in de omgeving Rosmalen, Geffen en Nuland, opereert Beregeningtotaal.nl uiteraard in geheel Nederland en ook België.  

 

Advies, Kwaliteit & Service

Beregeningtotaal.nl maakt gebruik van de opgebouwde kennis rondom het aanleggen van tuinberegening. We weten wat we verkopen omdat we zelf met de materialen werken.

Om die reden kunnen we u altijd van professioneel, persoonlijk advies voorzien of al uw andere vragen rondom tuinberegening beantwoorden. Kwaliteit en service zijn voor ons namelijk zeer belangrijk, wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. 

Heeft u een vraag of wilt u geadviseerd worden? Wij denken graag met u mee. 

 

'Echte' winkel

Bovendien hebben we ook een 'echte' winkel waar uw langs kunt komen voor vragen of om producten werkelijk te bekijken. Normaliter hebben we altijd alles op voorraad waardoor de webshop of de winkel u direct kan voorzien.