DAB drukvat

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

Een DAB drukvat is een essentieel onderdeel van uw beregeningsinstallatie, deze zorgt er namelijk voor dat uw pomp een constante druk geeft aan uw sproeiers. Hiermee voorkomt u waterslag in uw sproeiers en dat is erg belangrijk. Waterslag kan er namelijk voor zorgen dat er lekkages ontstaan bij leidingverbindingen in uw installatie. Bent u geïnteresseerd? Bestel dan een DAB drukvat bij Beregeningtotaal.nl en profiteer van snelle verzending vanuit Geffen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Een DAB drukvat en andere producten van dit hoogstaande merk

DAB staat bekend om de robuuste kwaliteit, efficiëntie en innovatie van hun producten, waaronder het drukvat. Hetzelfde geldt ook voor de andere producten die wij aanbieden van dit merk, zoals:

De producten van DAB stellen u in staat om een goedwerkende pomp te realiseren voor uw beregeningsinstallatie, zodat deze te allen tijde uitstekend functioneert. U heeft geen omkijken meer naar het beregenen van uw tuin met de producten van dit hoogstaande merk.

Ontvang persoonlijk advies

Heeft u behoefte aan advies bij het samenstellen van een beregeningsinstallatie? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 06-57500852 of door een e-mail te sturen naar informatie@beregeningtotaal.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over onze dienstverlening. Het is uiteraard ook mogelijk om uw benodigdheden direct te bestellen in onze webshop. Wij bezorgen uw bestelling dan zo snel mogelijk, maar u bent ook van harte welkom bij ons in Geffen om uw DAB drukvat zelf op te halen.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.