Ondergrondse druppelslang

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

Een ondergrondse druppelslang is een erg handig onderdeel van uw beregeningsinstallatie. Het is dan ook zeer verstandig om deze bij Beregeningtotaal.nl uit Geffen te bestellen. Wij beschikken over een uitgebreid assortiment en brede kennis met betrekking tot uw beregeningsinstallatie. Ervaar onze kwalitatieve producten en uitstekende service direct en bestel nu een ondergrondse druppelslang.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

De voordelen van een ondergrondse druppelslang

U geniet van uiteenlopende voordelen wanneer u een ondergrondse druppelslang gebruikt in uw beregeningsinstallatie. Allereerst ziet u de druppelslang niet, waardoor de installatie het zicht niet negatief beïnvloed. Daarnaast geeft u direct bij de wortels van planten water, waardoor er geen water verdampt. U bespaart dus water door een ondergrondse druppelslang te installeren. Ervaar deze voordelen zelf en besluit om een druppelslang en de bijbehorende koppelingen te kopen. U kiest bijvoorbeeld voor een druppelslang van het hoogwaardige merk Rain Bird.

Vraag gerust om advies

Heeft u behoefte aan advies met betrekking tot uw beregeningsinstallatie? Neem dan gerust contact met onze deskundige medewerkers op. Wij voorzien u vanuit Geffen graag van gedegen advies met betrekking tot de koppelingen en leidingen in uw installatie. U belt hiervoor naar 06-57500852, maar stuur ook gerust een e-mail naar informatie@beregeningtotaal.nl of vul ons contactformulier in. Het is uiteraard ook mogelijk om direct te bestellen in onze webshop.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.