Druppelslang

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

Een druppelslang is een belangrijk onderdeel van uw beregeningsinstallatie, omdat het gebruikt wordt als druppelirrigatie bij bodembedekkers, dichte beplanting of haagrijen. Het is een flexibele slang die erg eenvoudig is om aan te leggen en waarmee u geen moeite meer hoeft te doen om de lastig bereikbare planten in uw tuin te beregenen. Schaf direct een  druppelslang aan bij Beregeningtotaal.nl uit Geffen.

 

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

 

De mogelijkheden met betrekking tot een druppelslang 

Ons ruime assortiment bestaat uit alle benodigdheden voor uw beregeningsinstallatie, dit varieert van een druppelslang tot de bijbehorende koppelingen. Wilt u graag een druppelslang plaatsen, maar wilt u niet dat dit het uitzicht in uw tuin belemmerd? Wij bieden in dat geval ook een ondergrondse druppelslang aan. Deze is niet enkel onzichtbaar, maar beregent uw planten ook nog eens bij de wortel en er gaat minder water verloren door verdamping.

 

Haal uw bestelling af

Het is uiteraard mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen, maar indien gewenst bent u ook van harte welkom bij ons in Geffen om uw bestelling af te halen. Heeft u voor het bestellen nog vragen over de druppelslang van Rain Bird of over welke leidingen geschikt zijn voor uw tuin? Neem dan gerust contact met ons op. Bel hiervoor naar 06-57500852, stuur een e-mail naar informatie@beregeningtotaal.nl of vul ons contactformulier in.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.