Naan tuinsproeiers

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

Het hoog aangeschreven merk NaanDanJain (Naan) produceert tuinsproeiers van hoge kwaliteit, die onmisbaar zijn in uw tuin of zelfs uw boomgaard. De sproeihoek van de sproeiers is eenvoudig te verstellen, waardoor u gemakkelijk zelf kiest waar het water uit de sproeier terecht komt. Bestel de Naan tuinsproeiers direct bij ons in Geffen en profiteer van snelle levering en goede service.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

Naan tuinsproeiers en de andere kwalitatieve sproeiers in ons ruime assortiment

De Naan tuinsproeiers zijn uitermate geschikt voor een boomgaard, een sportveld of een grotere tuin. Het is echter ook mogelijk dat u een beregeningsinstallatie in een kleinere tuin wilt plaatsen of zelfs enkel in een bloembed of plantenpot. U kunt in dat geval ook bij Beregeningtotaal.nl terecht, wij zijn namelijk een totaalleverancier van beregeningsproducten. U schaft bij ons alle benodigdheden voor uw installatie aan, zoals:

Ontdek onze ruime voorraad

Indien u Naan tuinsproeiers of een ander type sproeier graag wilt bestellen, doet u dit het best bij ons. Wij zijn namelijk een onderdeel van Van de Camp Beregening, een familiebedrijf uit Geffen met meer dan 50 jaar ervaring in deze branche. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreide voorraad aan kwalitatieve producten. Heeft u nog vragen over onze dienstverlening of ontvangt u graag advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-57500852 of door een e-mail te sturen naar informatie@beregeningtotaal.nl.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.