Rain Bird sproeikop

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

De wifimodule van het merk Rain Bird is onmisbaar voor diegene die hun beregeningssysteem van afstand willen besturen. In combinatie met de app ontvangt u hiermee weersinformatie waardoor u efficiënte beregening realiseert. De wifimodule van Rain Bird maakt het erg eenvoudig om uw tuin regelmatig te beregenen, zelfs als u niet thuis bent! Het bespaart daarnaast water en tijd. Ervaar de voordelen zelf en bestel bij Beregeningtotaal.nl in Geffen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

De wifimodule en andere producten van Rain Bird

Beregeningtotaal.nl is een onderdeel van Van de Camp Beregening, een familiebedrijf uit Geffen met meer dan 50 jaar ervaring. Wij beschikken dan ook over uitgebreide kennis over de producten in ons ruime assortiment. U vindt niet enkel een wifimodule in dit assortiment, maar ook diverse andere producten van het hoogstaande merk Rain Bird. U denkt hierbij bijvoorbeeld aan:

 

Ontdek onze uitstekende service

Hoogstaande kwaliteit en goede service staat bij ons hoog in het vaandel. Onze deskundige medewerkers voorzien u dan ook graag van gedegen advies wanneer u niet zeker weet welke pompen of sproeiers u nodig heeft voor uw installatie. Stel gerust uw vragen door te bellen naar 06 575 008 52, door een e-mail te sturen naar informatie@beregeningtotaal.nl of door ons contactformulier in te vullen. Weet u wel wat u nodig heeft voor uw beregeningsinstallatie? Bestel dit dan direct in onze webshop.

 

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.