Rain Bird jet spike

✓ Persoonlijk advies

✓ Snelle levering

✓ Totaalleverancier

 

De Rain Bird jet spike is een voorbeeld van microberegening. Het is geschikt voor de beregening van bloembedden, bodembedekking, potplanten en andere kleine ruimten. Een bijkomend voordeel van de Rain Bird jet spike is het feit dat deze erg eenvoudig te verwerken en installeren is. Ervaar het gemak zelf en bestel direct bij Beregeningtotaal.nl uit Geffen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden

De kwalitatieve producten van Rain Bird, inclusief jet spike

Indien u graag een beregeningsinstallatie wilt plaatsen in uw tuin, mogen de kwalitatieve producten van Rain Bird niet ontbreken. De producten van dit merk staan namelijk bekend om hun kwaliteit, veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Dit geldt uiteraard voor de jet spike van Rain Bird, maar ook voor producten als:

 

 

Plaats direct uw bestelling

Bent u geïnteresseerd in de Rain Bird jet spike of de andere sproeiers van dit hoog aangeschreven merk? Bestel deze dan direct in onze webshop. U laat uw bestelling vervolgens bezorgen of u bezoekt onze vestiging in Geffen en haalt de door u bestelde producten zelf op. Heeft u nog vragen over uw bestelling of over ons? Stel deze dan gerust aan onze deskundige medewerkers door te bellen naar 06-57500852 of door een e-mail te sturen naar informatie@beregeningtotaal.nl.

 

 

Beregeningtotaal.nl

Leiweg 4

5386 KR Geffen

E: informatie@beregeningtotaal.nl

T: 06 57500852

KvK: 76874311

BTW: NL860820300B01 

 

U bent natuurlijk ook ten allen tijde welkom in de fysieke winkel in Geffen. Bekijk onze openingstijden op welke momenten je bij ons in de winkel terecht kan met uw vragen of opmerkingen.